De Warmste Week 2019

De Warmste Week 2019

18 tot 24 december is het ook weer zover, De Warmste Week van Studio Brussel. Al vanaf september laat iedereen zich van zijn warmste kant zien. Dit jaar zijn er 6 (!) acties voor OTL Jeugd & Volwassenen.

Arts for Life en Dans for Life: maandag 11 november 2019

Op maandag 11 november kon je terecht bij GC De Wildeman  voor twee acties van De Warmste week!

Arts For Life

Een van onze jongeren, Winde,  verkocht een deel van haar schilderijen collectie. De opbrengst ging naar OTL. Winde koos om ons te steunen door haar grote talent te delen!

Dans For Life

Vervolgens, diezelfde dag organiseerde Dansaccent workshops dans in verschillende stijlen. Daarnaast hielden ze dessertenverkoop, waarvan de opbrengst naar De Warmste Week ging.

Kerstontmoeting in de Kerkweg: zondag 15 december 2019

Op zondag 15 december organiseren buurtbewoners van de Kerkweg hun tweede editie kerstontmoeting. Dit jaar hebben ze besloten OTL Jeugd & Volwassenen te steunen. Ze bieden een gezonde culinaire mix van soep, quiches, hot-dogs en zoetigheden. Na een eerste gratis aperitief, kunnen buurtbewoners eten en drinken kopen aan een schappelijke prijs. Daarnaast worden nog verschillende kleine kunstwerkjes verkocht. Als laatste wordt de buurt verwend met een optreden van De Troubadours, sinds kort wereldberoemd in ons land na hun passage in ‘Iedereen Beroemd’.

Keramiek voor het goede doel – De Warmste Editie: zondag 8 december 2019

Thuiskomen bij mezelf , in het bijzonder het keramiekatelier, organiseert voor het tweede jaar op rij een keramiekverkoop voor het goede doel. Na het succes van vorig jaar, gaan de inkomsten zowel naar OTL Jeugd & Volwassenen als Ouders voor Inclusie.

Wil je kerstcadeautjes kopen? Versiering voor de kerstboom Een gepersonaliseerde schaal ofwel gewoon wat warmte extra in huis. Op Camping Flamingo  vind je het kraampje van Thuiskomen bij Mezelf. Allen daarheen op zondag 8 december vanaf 12:00, in HAL 5, Leuven!

Wijnverkoop

Stefaan Wauters selecteerde voor u zowel een Merlot uit Languedoc als een witte Chardonnay uit Zuid-Afrika. Dankzij Christine Festjens gaat een deel van de opbrengst van de verkoop naar OTL Jeugd & Volwassenen.

Geniet zeker van deze heerlijke actie aan uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding. €35/ 6 flessen! Bestellingen kunnen geplaatst worden via christine.festjens@telenet.be.

 

Haak & naaiwerkjes

Marleen heeft al haar creativiteit gebundeld en samengebracht in handgemaakte haak- en naaiwerkjes. Ze biedt onder andere zelfgemaakte boekenleggers en kledij aan. De opbrengst hiervan schenkt ze aan OTL. Onder deze link naar haar website, kan je haar mooie creaties bewonderen. Dankjewel Marleen!

 

Opbrengst naar “Levenslang Leren”

Voor het project “Levenslang Leren” wordt er samen met jongeren op maat en praktijkgericht aan de slag gegaan. Ze leren zowel op een educatieve als leuke manier bv. wereldoriëntatie, oefenen van de klok, talenkennis, lichaamsbewustzijn …
Voor de uitbouw van dit project is er echter aangepast en educatief materiaal nodig. Zo kunnen jongeren op een geïntegreerd worden op vlak van onderwijs, werk, algemeen welzijn, …

Alle opbrengsten gaan integraal naar dit project van OTL!

 

Tot slot…. duizendmiljoenmaal dank aan alle bovenstaande organisaties voor hun inzet en betrokkenheid!