Vacature OTL BBG

Vacature OTL

 

Kom jij OTL versterken?

 

Wij hebben een vacature OTL begeleider voor de nachtdienst-24 u.

Zodoende  werk je vier nachten per week, dit wil zeggen, van maandag tot donderdag (21u30-8u30)

 

Functieomschrijving – OTL, H’OTeL, Guesthouse

Tijdens de nacht  sta je enerzijds in voor de zorg van jongeren en volwassenen. Anderzijds voor hun begeleiding. Je biedt hen daarnaast een gezinsvervangend leef- en woonmilieu aan. Met ander woorden; dat beantwoordt aan hun persoonlijke behoeften en aan de visie van OTL.

Je zorgt ervoor dat cliënten zowel op tijd als rustig gaan slapen. Je vervult enkele huishoudelijke taken. ’s Nachts vervul je een permanentie rol.  Je blijft slapen en bij acute situaties ben jij de eerste aanspreekfiguur. ’s Morgens ondersteun je de ochtendactiviteit en het ontbijt bij De Open Bakker.

Waar en hoe solliciteren?

Via mail : annemie_s@opentherapeuticum.be