Shiatsu Workshops

Shiatsu Workshops

De Shiatsu Workshops zijn weer terug. Na vorige succesvolle edities neemt Carine Cachard je opnieuw mee in de wereld van Shiatsu. In deze workshop leer je simpele technieken. Deze technieken zijn gemakkelijk toe te passen op familieleden en vrienden. De massages worden gegeven op de kleren zonder olie.

De technieken kunnen verlichten bij zowel spier- als gewrichtspijnen. Je hebt geen kennis over het menselijk lichaam nodig. Met andere woorden: zorg, gevoeligheid en een beetje tijd, is al wat u nodig heeft. Kortom, iedereen is meer dan welkom op deze workshop!

Shiatsu

Shiatsu is een vorm van therapie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende elementen. Onder andere drukpunten en stretching komen aan bod. Dit wil zeggen: bepaalde energiepunten stimuleren. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt bijgevolg geactiveerd. Het hoofd en het lichaam komen hierdoor tot rust. Shiatsu heeft niet alleen effect op spier – en gewrichtspijnen, maar ook op stress en oververmoeidheid.

Carine Cachard

Carine Cachard is sinds 2013 verbonden aan OTL. Ze werkt zowel met de cliënten van de Groepspraktijk als de werking. Anders gezegd; de cliënten van OTL Jeugd&Volwassenen. Voordat ze shiatsu beoefenaar werd, was ze gediplomeerd apothekersassistent. Ze werkt in het bijzonder binnen de rode draad samen met de lifecoach en andere therapeuten binnen een gecoördineerd netwerk.

Praktisch

Data

Zaterdag 23 november 2019, 8 februari 2020 en 25 april 2020. Telkens van 15.00u. tot 17.30u.

Prijs

€25 per persoon

Inschrijvingen en informatie

016 23 69 96 – onthaal@otl-groepspraktijk.be