koffiehoek

Welkom in de nieuwe koffiehoek van De Open Bakker!

De koffiehoek van De Open Bakker is na vijf jaar in een nieuw jasje gestoken.

Wil je even verpozen met een kop fairtrade koffie en proeven van de lekkernijen die De Open Bakker aanbiedt? De krant of een tijdschrift lezen? Een gezelschapsspel spelen of gezellig bijpraten? Dat kan in onze koffiehoek en op ons terras tijdens de openingsuren van De Open Bakker.

Eten, drinken & relaxen

Nood aan me-time? Je kan er elke dag (behalve maandag) terecht doorlopend van half acht in de ochtend tot half vijf in de avond.
’s Ochtends kan je genieten van vers fruitsap met een koffiekoek of pistolet, terwijl je door de krant bladert.
Liever zin in iets hartigs? Je kan er ook terecht voor onze heerlijke homemade quiches, slaatjes en croque monsieur of een belegd broodje. De verse soep staat elke dag klaar!
In de namiddag kan je genieten van een stukje gebak met een warme drank naar keuze.

De koffiehoek als economie in verbinding

Van dinsdag tot en met vrijdag helpen de jongeren en volwassen van OTL een handje in de bakkerij én in de koffiehoek. Bijgevolg staan de jongeren met een talent voor bediening in onze koffiehoek klaar. Hun sociale vaardigheden worden aangescherpt in contact met de cliënten.  Ze worden opgeleid door de medewerkers van De Open Bakker met de bedoeling om op lange termijn door te stromen naar de reguliere arbeidsmarkt.

koffiehoek koffiehoekkoffiehoek