Fietskampioen van Herent

Ben jij de Fietskampioen van Herent?

OTL en De Open Bakker slaan de handen in mekaar en gaan samen op zoek naar de Fietskampioen van Herent! In samenwerking met elkaar hebben ze een heuse fietsactie op poten gezet. Deze actie kadert binnen #GoWithTheVelo, een initiatief van Cera, KBC en Mobiel 21. Zodoende gaan we met de Gouden Trapper in de hand, op zoek naar de ware Fietskampioen van Herent!

Spaaractie

Enerzijds gaat het om een spaaractie. Op donderdag 13 juni haal je bij De Open Bakker een spaarkaart. Vervolgens maak je een fietstoer door heel Herent. Zowel de kleinere als de grotere zelfstandige ondernemers doen mee! Tot slot breng je de volle kaart terug binnen bij De Open Bakker. Je maakt niet alleen kans op een exclusief fietstruitje, maar ook op een ontbijtmand aan huis gebracht door de jongeren van OTL, in samenwerking met De Open Bakker. Het doel van dit deel van de actie is meer personen aanmoedigen de fiets te nemen in plaats van de wagen!

Slotevent

Anderzijds maken we een knipoog naar het plaatselijke fietsbeleid in Herent. De actie eindigt officieel op donderdag 27 juni 2019. Op die dag fietsen de jongeren van OTL samen met de klas van De Bijenkorf en met veel andere enthousiastelingen naar de velden van TuinboerkeTuinkadeeke, met de bedoeling om hier in de vorm van een fiets te fietsen. Dit wordt allemaal gefilmd vanuit de lucht. Daarnaast vindt de prijsuitreiking van onze spaaractie plaats om 14:30. De ware Fietskampioen van Herent wordt uitgeroepen!  Niet getreurd, de tweede en derde snelste kampioenen vallen ook in de prijzen, daarnaast worden nog drie deelnemers uitgeloot!

Eten, drinken en een leuke sfeer worden mede verzorgd door OTL, centrum voor re-integratie, De Open Bakker en Tuinboerke.

Deelnemende ondernemingen: Ronny’s Gazettenwinkel, Boetiek Uniek, Fietsen Colpaert, Carrefour Market Herent, TABULA RASA, Optiek De Groeve, Apotheek Smets, Bloemenrijk, De Wildeman, Lunchbroekveld

, Tuinboerke, Intersport Herent