Afbeeldingsresultaat voor esp gezondheidstest

Heb je last van vermoeiheid, stress, intolerantie, pijn, een verzwakte inmuunsysteem?

Heb je inzicht over de oorzaak van uw klachten?

Tot 60% van de aandoeningen zijn het gevolg van een combinatie van een stressvolle levensstijl, ongezonde voedingsgewoonten en belastende omgevingsfactoren.

Slechts 40% van de aandoeningen is te wijten tot erfelijke factoren. En hier gaat het niet altijd over werkelijk genetische aandoeningen (“ik kan er niets aandoen, het zit in de familie”), maar over ongezonde familiale gewoonten die over generaties heen worden doorgegeven.

Factoren die ons gezondheid negatief beinvloeden

 

Elke klacht en ziekte ontstaat door een combinatie van verschillende factoren zoals:

Stress

Hoewel stress nuttig kan zijn om gefocust en geconcentreerd te blijven, is continue stress niet goed voor uw gezondheid. Stress put uw reserves uit en ondermijnt uw immuunsysteem drastisch. Zo valt uw lichaam sneller ten prooi aan chronische ziektes.

Afweer

Ongunstige bacteriën, virussen, schimmels, gisten en parasieten belasten het lichaam. En verstoord evenwicht in het lichaam gaat de groei ervan bevorderen.

Beweging

Voldoende water drinken en regelmatig bewegen zijn nodig om afvalstoffen zo snel mogelijk te verwijderen. Beweging en een goede ademhaling zorgen ervoor dat u voldoende zuurstof opneemt en deze via de bloedsomloop tot in al uw cellen brengt.

Toxische stoffen

In onze geindustrialiseerde wereld kunt u toxische stoffen en stralingsvelden niet vermijden. Ze verstoren de normale celwerking en putten uw lichaam uit.

Voeding

Het westerse voedingspatroon levert onvoldoende voedingstoffen en kent een overmaat aan verzurende voeding, waardoor cellen uitgeput geraken.

Heb je last van gezondheidsklachten? Dan kan het aangewezen zijn om een gezondheidstest te laten afnemen met de Epigenetic Scan Profiler.

De Epigenetic Scan Profiler

De ESP analyse stelt ons in staat om uw huidige lichamelijke situatie in beeld te brengen, zonder hiervoor ingrijpende, lastige of pijnlijke ingrepen te verrichten.

Dit concept werd ontwikkeld door Dr. Annik Mollen, die zich hierbij steeds baseert op de laatste wetenschappelijke inzichten en innovatieve diagnostische methoden.
De ESP-gezondheidstest is geschikt voor iedereen die zijn gezondheid en vitaliteit wil verbeteren.

 

Hoe word de test afgenomen?

 

De Epigenetic Scan Profiler is een vingerprintscan die aangeeft in welk opzicht uw gezondheidstoestand afwijkt van zijn maximale potentie. De scan neemt slechts enkele minuten in beslag.

Onze ESP therapeute Hilde Van Hoecke neemt de test bij u af en zij zal de resultaten ook interpreteren.

Welke informatie levert de test?

 

De ESP-gezondheidstest geeft aan:

  • wat het optimale evenwicht in uw lichaam verstoort
  • waar de storingen zich bevinden

Bovendien krijgt u meer inzicht in de oorzaak van klachten en/of stoornissen.

 

Wat doet u met de resultaten van de test?

 

Onze ESP-therapeute bekijkt, op basis van de resultaten, samen met u, uw leefwijze.

Samen bepaalt u dan welke voedingsvoorschriften, supplementen en of complementaire therapieën kunnen bijdragen tot uw gezondheid.

 

Laat een ESP-gezondheidstest uitvoeren.

Contacteer ons voor een afspraak, investeer in jezelf, en word leider van je gezondheid!