Doorstroomhuis

 

k’OTeL Doorstroomhuis – groeituin

Eerst was er OTL-Guesthouse. Enkele bedden binnen onze werking zelf die doorheen de week een slaapplaats bieden. OTL-Guesthouse is voor onze jongeren die een eerste, kleine stap zetten naar zelfstandig zijn. Later kwam k’OTel erbij. Een huis aan de overkant van de straat. Hier zorgen jongeren zelf voor hun eten en vrije tijd. (onder begeleiding van OTL). Vandaag stelt Elyas met trots de nieuwe tuin voor. Met de bedoeling hier later tijd door te brengen met de jongeren van OTL, stak hij de handen uit de mouwen. Bovendien deed hij dit met de hulp van CERA.  Met zo’n 400.000 vennoten is Cera een van de grootste coöperaties van België. Ze brengen zowel mensen, middelen als organisaties samen. Bundelen krachten, nemen initiatieven en realiseren projecten met een duidelijk doel. Samen investeren in welvaart en welzijn.