Op 1 oktober was het Openbedrijvendag bij De Open Bakker en OTL Jeugd & Volwassenen. We ontvingen niet minder dan 1800 bezoekers die een kijkje kwamen nemen achter de schermen. De stormloop begon omstreeks 10 uur ’s ochtends en we konden een hele dag genieten van verwondering en mooie complimenten van onze bezoekers.

Hun traject begon in De Open Bakker met een uitleg over hoe sociale economie en een bakkerij hand in hand gaan. Vervolgens konden de bezoekers de werking van OTL Jeugd & Volwassenen verkennen. Hier kregen ze een nieuwe identiteit aangemeten, om zich onder te dompelen in het verhaal en de uitdagingen van jongeren met NAH of autisme spectrum stoornis. Er was een heus parcour door het gebouw uitgetekend waarbij alle ateliers bezocht konden worden.

Boven in de groepspraktijk werden infosessies verzorgd door onze lifecoach Catherine Verbeke en konden bezoekers onze verschillende therapeuten ontmoeten. Zij gaven niet enkel uitleg, maar ook korte sessies zodat bezoekers de smaak te pakken konden krijgen. Als sluitstuk van de groepspraktijk konden bezoekers zich laten soigneren tijdens een shiatsumassage.

Na de ontdekkingstocht konden bezoekers nog snuisteren op onze markt van huisgemaakte producten en werden ze verleid door allerhande proevertjes van onze bakkerij.

Wij hebben er alvast van genoten en danken alle bezoekers voor hun enthousiasme!