De OTL Groep organiseert een benefietavond ten voordele van OTL Jeugd & Volwassenen. Om de dagelijkse werking te ondersteunen wordt er geld ingezameld. Op het benefietconcert kan je genieten van een pianoconcert door Astrid Goldsteyn, pianolaureate van de Koningin Elisabeth Wedstrijd, en Lennert Vandenbroeck als bewegingsinterpretatie. Astrid en Lennert worden bijgestaan door Katelijn Van Kerckhoven op cello, Birgit Aertgeerts op viool en Roosje Walravens
op blokfluit.

Zij brengen met u met plezier en overgave de volgende stukken.
– Ave Maria – componist Giulio Caccini
– Drie gnossiennes – componist Erik Satie
– The constant evolution of life – componist Astrid Golsteyn
– Nocturne Op.9 nr.2 – componist Fr. Chopin
– Ode – componist Astrid Golsteyn
– Concerto nr.2 – 2de deel – componist Fr. Chopin
– Aus Liebe, aria – componist J.S. Bach

De OTL Groep bestaat uit: OTL Jeugd & Volwassenen (MFC/RTH), de OTL groepspraktijk en De Open Bakker, sociale economie.
OTL is gespecialiseerd in ontwikkelingsgerichte ondersteuning voor mensen met o.a. niet-aangeboren hersenletsel, autisme spectrum stoornis en hoogsensitivitieit.
De organisatie bestaat sinds 2004 en heeft als doelstelling: een volwaardige re-integratie in de maatschappij door het aanwezige potentieel te optimaliseren.
Hierbij staat een individuele en gepersonaliseerde aanpak op maat centraal.

Tickets kosten €25 en zijn verkrijgbaar via het OTL Onthaal, De Open Bakker of via mail+overschrijving (opendeur@opentherapeuticum.be). Spring overdag zeker binnen tijdens de openbedrijvendag in De Open Bakker en OTL Jeugd & Volwassenen @ schoolstraat 18 en 20.

Als je er niet bij kan zijn, kan je ons steunen aan de hand van steunkaarten voor €10 of €40. Vanaf €40 is dit fiscaal aftrekbaar. Attest verkrijgbaar na storting op rekeningnummer BE16 3300 7712 6774.

Wees er snel bij, plaatsen zijn beperkt. Tot 1 oktober 18u, Kerk Herent!

Toegang voor kinderen gratis