Wie ben ik?

Mijn naam is Savina De Vinck. Vroeger was ik al gepassioneerd over alles wat met het menselijke en het mens-zijn te maken heeft.Zowel over relaties als emoties als overtuigingen. Later begon ik me af te vragen: wat nemen we allemaal waar met onze zintuigen? En welk effect heeft dit?

Vandaar dat ik begonnen ben met mijn studie psychologie. Daarnaast heb ik ook coaching gevolgd. Ik heb een zeer brede interesse. Daarom dat ik mijn kennis en expertise zoveel mogelijk verruimd heb met bijkomende opleidingen.
Door middel van deze opleidingen heb ik verschillende tools in handen om mijn persoonlijke therapie te kunnen geven, onder andere klankschalen en zanglicht.

Hoe werk ik binnen OTL?

De Rode Draad

Vanuit de groepspraktijk verbind ik mij met personen met een hersenletsel. Samen met de life coach stel ik een programma op voor persoonlijke ontwikkeling.

Klankschalen en HSP

Ik ben er voor personen met leerstoornis en hersenletsel enerzijds, en burn-out en trauma anderzijds. Ik help je om emotionele en mentale overbelasting te verlichten.

In mijn therapie gebruik ik onder andere klankschalen. Deze kunnen de blokkades opsporen, herkennen en weer in evenwicht brengen. Muziektrillingen zoeken namelijk meteen connectie met het onderbewuste. Psycho-emotionele zones die hun verbinding kwijt zijn, kunnen zo weer verbinden.

 

 

Prijs?

Een uur therapie kost €60,00

Een afspraak maken kan via het onthaal.