Wie ben ik?

Mijn naam is Laurence De Clerck. Vanuit een basisopleiding kinesitherapie ben ik doorgegroeid tot osteopaat D.O.  Verder ben ik gespecialiseerd in Cranio-Sacraal Therapie en manuele therapie.  Mijn bijzondere interesse gaat naar enerzijds hersenaandoeningen en post-revalidatie van fysieke letsels. Anderzijds naar de band tussen moeder en kind, zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte.

Hoe werk ik binnen OTL? 

De Rode Draad

Samen met de lifecoach en de andere therapeuten zorg ik mee voor “De Rode Draad”. Dit wil zeggen dat we in verbinding staan met de cliënt en zijn persoonlijk ontwikkelingsprogramma.

Osteopathie

Als osteopaat neem ik blokkades en bewegingsbeperkingen weg in het lichaam. Daarnaast ga ik op zoek naar de oorzaak van de klachten en behandel deze.

Tijdens twintig jaar werkervaring in de bewegingstherapie, ben ik als therapeut geëvolueerd naar een holistische manier van werken. Dit wil zeggen dat ik verder kijk dan enkel de anatomische dimensie.

Vanuit deze visie vind ik me helemaal terug in de filosofie van het OTL, waarin we als team samen werken aan het welzijn van de cliënt als één stroom positieve energie.

Prijs?

1 uur : € 55

Een afspraak maken kan via het onthaal.