Wie ben ik?

Mijn naam is Catherine Verbeke. Sinds 2004 ben ik aan Open Therapeuticum Leuven verbonden. Enerzijds adviseer ik vanuit de Raad van Bestuur en de OTL denktank  bij visie en management. Anderzijds werk ik ook als lifecoach binnen de OTL groepspraktijk.

Hoe werk ik binnen OTL?

De Rode Draad

Samen met de andere therapeuten zorg ik voor een op maat gemaakt persoonlijk programma. In verbinding met hen, zorgen we voor een persoonlijke ontwikkeling van de cliënt. Dat is de Rode Draad van OTL!

Lifecoach

In de eerste plaats legt de cliënt zijn problematiek uit tijdens een intake-gesprek. Van daaruit maak ik een energetische balans op. Dit wil zeggen dat ik het potentieel van de cliënt bespreek. Bijgevolg wordt op basis van dit gesprek een therapeutisch behandelingsplan opgesteld. Dat bestaat in de eerste fase uit psycho-emotioneel lichaamswerk. In deze fase gaat het voornamelijk om het verminderen van stress. Zo’n behandelingsplan is op maat van de cliënt gemaakt.

Positieve stress houdt je wakker, alert en doelgericht, maar als de elastiek constant gespannen staat, verliest hij na verloop van tijd zijn veerkracht. Daarom nemen de therapeuten in hun behandeling achtereenvolgens verschillende negatieve stresslagen weg. Op die manier kan de cliënt tot de kern van het probleem komen. Na elke fase volgt er een evaluatiegesprek. Het doel van de therapeutische begeleiding is de cliënt bewuster maken van fysieke, emotionele, psychische en energetische processen. Op deze manier kan hij of zij uiteindelijk opnieuw in de kracht van zijn of haar leven staan. Bovendien is de cliënt in staat is om problemen zelfstandig en met meer inzicht en evenwicht aan te pakken.

Prijs?

1 uur : € 95

Telefonisch consult: €65

Voor een telefonisch consult belt de cliënt naar het onthaal van de groepspraktijk en maakt hij of zij een afspraak voor een gesprek via Skype, WhatsApp of de telefoon.