Eric Hermans

Eric Hermans – “Over het hoofd gezien”

“Over het hoofd gezien” van Eric Hermans is een must-read. In zijn boek beschrijft hij onder andere de onzichtbare beperking van NAH. (Niet-aangeboren hersenletsel).

Zijn proefschrift maakte hij over de sociale gevolgen van een beroerte. Hierdoor was de belangstelling gewekt. Hij besloot verder te gaan onderzoeken wat de maatschappelijke gevolgen zijn van een ongeluk in de hersenen.

De focus van het boek ligt op leven met een hersenletsel. Wat gebeurt er als de hulpverleners vertrokken zijn? Als de wonden geheeld zijn? Door middel van 12 getuigenissen wordt er een helder beeld geschetst.

OTL Jeugd & Volwassenen is een werking waar jongeren en volwassenen met een NAH terecht kunnen. Ze worden begeleidt naar een volwaardige re-integratie in de maatschappij. Door onder andere mensen zoals Eric Hermans, worden de onzichtbare gevolgen weer wat meer zichtbaar.

Volg de link naar de website om het boek te bestellen.